Viljaš-Boaš ima samo jednu želju: Dajte mi Jovetića!

Navodno, Portugalac bi za Jovetića Fiorentini ponudio 25 miliona eura. Jovetićev menadžer Falji Ramadani je za italijanske medije rekao da njega niko nije kontaktirao
61 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.08.2011. 16:06h

Čelzi je sinoć dogovorio dolazak Huana Mate, a menadžer Andre Viljaš-Boaš ima samo još jednu želju do 31. avgusta kada se završava prelazni rok - da ekipu pojača Stevanom Jovetićem, prenose engleski mediji.

Navodno, Portugalac bi za Jovetića Fiorentini ponudio 25 miliona eura i, čini se, „viola” ne bi mogla da odoli toj cifri ako ona stvarno i stigne iz Londona. Ako stigne, jer Jovetićev menadžer Falji Ramadani je za italijanske medije rekao da njega niko nije kontaktirao.

"Pročitao sam i ja o eventualnom interesovanju Viljaš-Boaša za Jovetića. Ali, to su samo glasine, niko me nije zvao", rekao je Ramadani za „Medijaset”.Međutim, nije otklonio svaku dilemu da je moguće da crnogorski reprezentativac ode u Čelzi.

"Stevan je srećan u Fiorentini, želi da odradi ugovor do kraja. A Čelzi ako želi neka se obrati klubu, a potom i nama", kazao je Ramadani.

Po engleskim medijima, Viljaš-Boaš vidi Jovetića kao idealnog partnera u napadu sa Matom i Fernandom Toresom u formaciji 4-3-3. Tako bi iz tima ispao Salomon Kalu.

Jovetić se ovog ljeta oporavio od teške povrede koljena, a da su ti problemi prošlost vidjelo se u mečevima crnogorske reprezentacije protiv Bugarske i Albanije, kao i juče kada je odigrao 87 minuta za Fiorentinu u utakmici italijanskog Kupa protiv Ćitadele.

Bonus video: