Prva trojka Grblja

Nakon kornera u 8. minutu, u gužvi ispred gola gostiju najbolje se snašao Andrija Simunović koji je poslao loptu pod prečku i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat
0 komentar(a)
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.08.2011. 11:58h

Grbalj je nakon poraza i remija u prva dva kola upisao i pobjedu - u Radanovićima je pala ekipa Berana, a meč je riješen na samom startu.

Nakon kornera u 8. minutu koji je izveo Nemanja Vuković, u gužvi ispred gola gostiju najbolje se snašao Andrija Simunović koji je poslao loptu pod prečku i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat.

Grbljani su, inače, dominirali svih 90 minuta, ali su na kraju mogli i da budu kažnjeni za brojne promašaje. Ipak, Beranci su ponovo bili blijedi, pobjeda Grblja je čista kao suza...

- Za sada sve ide po planu. Očekivali smo pobjedu i vidi se da je bod protiv Zete dao puno samopouzdanja i poleta našem mladom sastavu. I dalje ćemo da forsiramo mlade i nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim rezultatima - rekao je trener Grblja Zoran Tripković.

Šef stručnog štaba Berana Slobodan Đukić je bio ljut na svoje igrače, zato je i najavio promjene u timu u narednom periodu.

- Ekipa je podbacila i u narednim mečevima će da bude puno promjena. Neće više moći da igraju oni koji samo šetaju, a neće da se bore po terenu. Zato najavljujem promjene u sastavu moje ekipe - kazao je Đukić.

Bonus video: