Neće potcijeniti goste

"Želja je svakako da upišemo tri boda, spremni smo da damo maksimum", poručio je Mileta Radulović, golman Grblja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.08.2011. 08:43h

Nakon remija sa Zetom na Trešnjici, Grbljani su dobili samopouzdanje i današnji meč sa Beranama pred domaćom publikom dočekuju sa puno motiva. Četa Zorana Tripkovića na premijeri je poražena od Budućnosti, pa je novi meč u Radanovićima ujedno i šansa da osvoje čitav plijen.

"Dobili smo puno na psihološkom planu nakon meča na Trešnjici, kojeg smo dobro odigrali. Jasno je, ipak, da sve treba da ovjerimo protiv Berana. Sigurno da ne smijemo da potcijenimo goste, koji imaju puno kvalitetnih fudbalera. Želja je svakako da upišemo tri boda, spremni smo da damo maksimum", poručio je Mileta Radulović, golman Grblja.

Za razliku od domaćina, Beranci su poslije dva poraza od Petrovca i Mladosti već na startu u nezavidnoj poziciji...

"Ispromašivali smo se u prva dva meča, prokockali sedam-osam povoljnih šansi. Moguće da nas je sputala i mala trema u novoj sezoni. Treba da učinimo sve kako bismo se ispravili protiv Grblja. Igrači moraju da ostave srce na terenu, a brine me što se ne nerviraju kada promaše šansu, kao da im je svejedno da li će postići pogodak ili ne. Moraju da shvate da smo u Prvoj ligi, i da su bitni bodovi, a ne estetski utisak".

"Imamo sve uslove da se pokažemo na pravi način, jer klub nikome ne duguje ni centa. Ukoliko igrači ne shvate ozbiljno situaciju, možemo da uđemo u ozbiljan problem, jer počev od narednog kola kada igramo protiv Budućnosti, ulazimo u veoma težak raspored", istakao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Bonus video: