Barsa želi da promijeni istoriju

Očekuje se debi Seska Fabregasa, kao i povratak Ćavija. U startnoj postavi Reala trebalo bi da zaigra Fabio Koentrao...
0 komentar(a)
Real - Barselona, Foto: Beta/AP
Real - Barselona, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.08.2011. 09:13h

Real je prije tri noći imao Barselonu u šaci, zaslužio je da na revanš ode sa prednošću od makar jednog gola, ali će umjesto toga morati da izađe na teren „Nou kampa” i da se nadigrava sa Kataloncima ako želi trofej pobjednika Superkupa Španije.

A za razliku od meča u nedjelju Barsa će da bude jača, makar na papiru, jer je najavljen povratak oporavljenog Ćavija, kao i debi Seska Fabregasa nakon sage i samo dva dana po dolasku iz Arsenala.

"Ne možemo da budemo zadovoljni kako smo odigrali u prvom meču, rezultat je sigurno bolji od igre. Spremni smo za još jednu bitku i nadam se da ćemo trofejom da otvorimo sezonu", rekao je Andres Inijesta.

Madridski mediji najavlju da će Žoze Murinjo da napravi samo jednu promjenu u timu u odnosu na duel na „Bernabeuu”. Naime, poziciju Anhela di Marije će da zauzme pojačanje iz Benfike Fabio Koentrao.

"Recept za trijumf je da igramo kao i u nedjelju. Onda imamo šansu da osvojimo trofej. Međutim, treba da budemo spremni i na igru Barselone, sigurno će da bude opasnija u revanšu", kazao je Karim Benzema.

Barsa i Real se peti put u istoriji sastaju u Superkupu i svaki put do sada „merengesi” su bili uspješniji...

Vjerovatni sastavi - Barselona (4-1-2-3): Valdes - Danijel Alveš, Pike, Maskerano, Abidal - Fabregas - Ćavi, Inijesta - Sančes (Pedro), Mesi, Vilja.

Real Madrid (4-2-3-1): Kasiljas - Serhio Ramos, Pepe, Karvaljo, Marselo - Alonso, Kedira - Koentrao, Ozil, Ronaldo - Benzema.

Bonus video: