KONAČNO RASPLET

Fabregas i zvanično u Barseloni

Vijest o postizanju dogovora saopštena je na sajtu Barselone, ali se ne navode finansijski detalji ugovora.
0 komentar(a)
Fabregas, Foto: Www.as.com
Fabregas, Foto: Www.as.com
Ažurirano: 26.02.2019. 02:46h

Fudbalski klubovi Arsenal i Barselona postigli su večeras konačan dogovor o transferu Seska Fabregasa u španski klub.

Vijest o postizanju dogovora saopštena je na sajtu Barselone, ali se ne navode finansijski detalji ugovora.

"Fudbalski klub Arsenal i Fudbalski klub Barselona postigli su početni dogovor o transferu Seska Fabregasa a ugovor će biti potpisan u ponedjeljak, kada će biti obavljeni medicinski pregledi", saopšteno je večeras na sajtu Barselone.

I na sajtu Arsenala navodi se da je postignut dogovor kojim će Fabregas postati novi član španskog i evropskog prvaka Barselone.

"Mi smo više puta jasno stavljali do znanja da nismo željeli da Sesk ode i to je još uvijek tako. Međutim, mi razumijemo njegovu želju da se vrati u klub iz svog rodnog grada i sada smo prihvatili ponudu Barselone. Zahvaljujemo Sesku na njegovom doprinosu u Arsenalu i želimo mu sve najbolje", poručio je menadžer Arsenala Arsen Venger.

Fabregas je u Arsenal došao u septembru 2003. godine, kada je imao samo 16 godina. Za klub iz Londona nastupio je 303 puta i postigao 57 golova u svim takmičenjim.

Španski mediji objavili su prethodnih dana da će vrijednost transfera Fabregasa u Barselonu iznositi 41 milion eura, od čega će on narednih pet godina izdvajati oko milion eura za Arsenal.