Bojan Ivanović: Nismo očekivali da ćemo postići baš pet

"Mislim da ekipa ima dovoljno iskustva i da može da se upusti u borbu za prvo mjesto" kazao je Bojan Ivanović, koji je u trećem minutu doveo Budvane u vođstvo
94 pregleda 0 komentar(a)
Bojan, Foto: Luka Zeković
Bojan, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.08.2011. 13:50h

Mogren se raspucao na premijeri protiv Dečića na Lugovima (5:1) i tako na veoma uspješan način otpočeo novu sezonu u kojoj ga očekuje bitka za odbranu šampionskog trona.

Ako se zna da su “žuti” promijenili puno igrača, te da su ostali i bez fudbalera koji su nekoliko sezona bili nosioci igre - između ostalih otišli su i reprezentativci Grbić, Ćetković i Božović, onda ovakav rezultat u prvom kolu dobija na posebnom značaju.

"Utisci su svakako veoma dobri, nismo očekivali da ćemo postići baš pet golova već na početku, pogotovo jer nismo mogli da računamo na Bataka, Matića i Ranđelovića. Odlično je krenulo, nadam se da ćemo nastaviti ovako" kaže novajlija Bojan Ivanović, koji je već u trećem minutu načeo Tuzane.

"Sigurno da mi je drago zbog gola, pogotovo što mi je Mogren novi klub. Poslije mog pogotka, gosti su se otvorili, nakon čega smo imali dosta prostora i za kontre - kaže Ivanović.

Furiozan start ohrabrio je Budvane, a novi bek Mogrena smatra da je njegov tim spreman za velika djela...

"U ekipi ima više iskusnih fudbalera i tri-četiri mlada igrača od kojih se očekuje baš puno. Mislim, dakle, da ekipa ima dovoljno iskustva i da može da se upusti u borbu za prvo mjesto" - dodao je Ivanović.

Nekadašnji fudbaler Zete i Rudara brzo se nametnuo i u novom klubu, igrao je i protiv bugarskog Liteksa u nedavnim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Nije mi zaista nikakav problem da se priviknem, pogotovo jer sam već poznavao puno igrača iz Mogrena, a u čitavoj ligi imam puno drugova. Zadovoljan sam kako sam počeo da igram u svom novom timu, nadam se da ću nastaviti da pružam dobre partije" zaključio je Ivanović.

Bonus video: