“Varvari” na treningu podržali igrače

Jedan od vođa poznate navijačke grupe razgovarao je u prijatnom tonu sa trenerom Radulovićem
148 pregleda 0 komentar(a)
Varvari, novi, Foto: Savo Prelević
Varvari, novi, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.08.2011. 18:24h

Tri dana pred početak fudbalskog prvenstva “varvari” su priredili iznenađenje, ali potpuno drugačije u odnosu na raniji period – grupa navijača je ušla na teren stadiona pod Goricom i prekinula današnji trening na desetak minuta kako bi popričali sa trenerom Budućnosti Miodragom Radulovićem i pružili podršku njemu i igračima.

“Varvari” su se, inače, tek nedavno vratili na stadion i nakon duže vremena podržali svoje miljenike u prethodnom dvomeču sa Fljamurtarijem u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Vatreni fanovi Budućnosti prethodno su 13 mjeseci bojkotovali fudbalske utakmice i tražili ostavku sada već bivšeg predsjednika Tomislava Čelebića. Njihovo nezadovoljstvo je zapravo preraslo u veliki navijački bunt, a “varvari” su u proteklom periodu u nekoliko navrata pokazali da su spremni da preduzmu i radikalnije metode... Počev od ubacivanja ustajale ribe u ložu podgoričkog stadiona, dok su krajem prošle godine upali u biznis-centar “Čelebić” i prekinuli pres-konferenciju na kojoj su promovisani bivši trener Saša Petrović i tadašnji novi članovi uprave kluba. Navijači su tada imali poruku za Čelebića...

No, za razliku od ranijih susreta, današnji razgovor protekao je u prijateljskoj atmosferi.

Bonus video: