Milačić: Liteks je favorit, ali imamo šansu

"U principu sam zadovoljan. Nije daleko putovanje, a dobili smo protivnika koji je srednje evropske klase, dakle nije ni među najboljima, ali ni među najgorima.
0 komentar(a)
Milačić, Foto: Luka Zeković
Milačić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.06.2011. 11:28h

Trener Mogrena Brano Milačić komentarisao je žrijeb odmah po izvlačenju parova u Nionu. Kuglice su njegov tim sudarile sa bugarskim šampionom, Liteksom iz Loveča, ekipom koja je prošlog ljeta dala Rudaru pet golova u dva meča u istoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

"U principu sam zadovoljan. Nije daleko putovanje, a dobili smo protivnika koji je srednje evropske klase, dakle nije ni među najboljima, ali ni među najgorima. Igrali su protiv Rudara, dobro ih poznajemo, ima dosta ljudi koji će nam dati i najnovije infornacije o njima. Dakle, imaćemo sve uslove da se kvalitetno pripremimo", bio je prvi utisak trenere Mogrena Brana Milačića.

Ukupna pobjeda Liteksa od 5:0 protiv Rudara prošlog ljeta neće zaplašti Milačiča.

"Naravno, Liteks je favorit, ali šta smo očekivali? Da dobijemo neku ekipu koja ne zna ništa!? To je bilo moguće samo u slučaju da smo Barselona. Ali, pošto nismo Barselona, moramo da priznamo da je protivnik favorit. U bugarski fudbal se ulaže dosta, sjećam se prošle godine protiv Rudara glavni igrači Liteksa bili su stranci", dodaje Milačić.

Mogren, po njemu, nije bez šansi.

"Ponavljam, imaćemo sve uslove da se kvalitetno pripremimo. Nikada se neću unaprijed predati, pa je tako slučaj i ovoga puta. Liteks je favorit, ali ćemo sigurno čekati našu šansu".

Bonus video: