Tutosport: Gvardiola od 2012. na klupi Intera

Prema pisanju istog lista, to je i najveći problem milanskog kluba, jer je teško pronaći trenera za jednu sezonu, posebno nekoh od jakih imena, koji traže višegodišnje ugovore.
0 komentar(a)
Gvardiola, Foto: Beta/AP
Gvardiola, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.06.2011. 10:20h

Pep Gvardiola će od 2012. godine biti trener Intera, tvrdi italijanski Tutosport. Prema pisanju istog lista, to je i najveći problem milanskog kluba, jer je teško pronaći trenera za jednu sezonu, posebno nekoh od jakih imena, koji traže višegodišnje ugovore.

Od odluke Leonarda da posao trenera u Interu zamijeni mjestom sportskog direktora u Pari sen Žermenu (još uvijek se čeka zvanična potvrda), spekuliše se sa mnogim imenima za novog trenera vicešampiona Italije. Pominjani su Bjelsa (u međuvremenu odbio ponudu), Anćeloti (Leonardo ga želi za trenera u PSŽ-u), Gasperini, Delio Rosi i Mihajlović, koji je, čini se, u pol poziciji, iako tek treba da se oslobodiu ugovora sa Fiorentinom.

Poznato je da će Gvardiola još iduće sezone voditi Barselonu, nakon čega će promijeniti sredinu. U džepu već ima ponudu Katara da preuzme reprezentaciju za fantastičnih 36 miliona eura, ali ta ponuda važi od 2013…

Bonus video: