Mogren uzima Rista Lakića

Brano Milačić se prihvatio uloge “vraćanja u život” nekadašnjih velikih talenata, reprezentativaca, i zvijezda Budućnosti. Osim Lakića, isti zadatak ima i sa Nikolom Vujovićem
58 pregleda 0 komentar(a)
Lakić, Foto: Arhiva Vijesti
Lakić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 16.06.2011. 16:46h

Risto Lakić, nekadašnji veliki talenat Budućnosti i bivši crnogorski reprezentativac, vraća se na domaću scenu, i to na velika vrata - narednih dana trebao bi da se dogovori o saradnji sa aktuelnim šampionom Mogrenom!

Za Lakića će to biti povratak u bukvalnom smislu, jer je u posljednje tri sezone, makar po evidenciji koja se mogla naći na internetu, odigrao samo 13 utakmica, i to u dresu Vojvodine.

Od 2010. je navodno bez kluba, mada se moglo čuti da je boravio u Kini, da je čak išao, ili trebalo da ide, na probu u redove američkog Hjustona.

Kako god, fudbaler za koga je prije nekoliko godina bila ozbiljno zagrizla Zvezda (Budućnost u predvečerje referenduma nije htjela da ga pusti za 200 hiljada eura) , a koji je imao neuspješnu epizodu u Partizanu, mogao bi, u 27. godini, preko budvanskog Mogrena i igranja u kvalifikacijama za Ligu šampiona, da se vrati na fudbalsku scenu.

Za njegov povratak biće zadužen trener koji ga je i lansirao, još prije osam godina, u Budućnosti - Brano Milačić. Njih dvojica će ponovo sarađivati.

Trener Mogrena tako se prihvatio uloge “vraćanja u život” nekadašnjih velikih talenata, reprezentativaca, i zvijezda Budućnosti. Osim Lakića, isti zadatak ima i sa Nikolom Vujovićem. I djelimično je uspio u finišu prošle sezone, mada tek predstoji pravi posao.

Lakić je desni bek, izrazito ofanzivan, a može da igra i po lijevoj strani. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je sedam utakmica.

Bonus video: