Domaćin rasterećen, Tuzanima treba bod za miran san

Uprkos respektu, mi ćemo probati da dobijemo i završimo posao za ovu sezonu na način na koji smo i željeli", kazao je Mladen Vukićević, trener Dečića.
0 komentar(a)
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.05.2011. 07:58h

Dugo su fudbaleri Grblja strahovali od napuštanja prvoligaškog društva, ali nakon prošlonedjeljnog trijumfa u Petrovcu, ostvarili su postavljeni zadatak. Ipak, i pored toga, u Radanovićima ne mogu da budu u potpunosti zadovoljni sezonom, jer su, utisak je na osnovu igračkog kadra, mogli mnogo više. Iako je susret sa Dečićem za domaćine lišen rezultatskog imperativa, namjeravaju da, zapaženim izdanjem, poprave ovosezonsku poziciju na tabeli.

"Trenutno smo na poziciji koju sam zacrtao prilikom preuzimanja ekipe, tako da očekujem dobro izdanje, kako bi, u slučaju da trijumfujemo i u posljednjem kolu, napredovali na tabeli. Iako ću priliku pružiti i mlađim snagama na koje računam u narednoj sezoni, vjerujem u ozbiljan pristup obavezama i kvalitetan nastup", istakao je Dragan Radojičić, šef stručnog štaba Grblja.

Za razliku od Grblja koji je u prethodnom kolu prebrinuo sve brige, Dečić to želi da obezbijedi već danas, kolo prije kraja. U prethodnom kolu Tuzani su kući savladali Lovćen sa 2:0, pa im za ostvarenje cilja - opstanak u prvoligaškom društvu, nedostaje još bod.

"Puno je kalkulacija, ali ja razmišljam na način da nam treba još jedna pobjeda u dva posljednja kola. Mada i bod nam u posljednje dvije utakmice garantuje opstanak. Mi ga moramo osvojiti i sigurno hoćemo pod uslovom da odigramo kao protiv Lovćena u prethodnoj utakmici. Ipak, Grbalj je u prednosti, jer potpuno rasterećeno može da odigra pošto je obezbijedio prvoligaški status. Ni trenutka nijesam sumnjao da će tako biti, jer je Grbalj kvalitetnaa ekipa. Uprkos respektu, mi ćemo probati da dobijemo i završimo posao za ovu sezonu na način na koji smo i željeli. Nedostajaće nam povrijeđeni golman Enis Đoković i Todorović, a suspendovan je kapiten Lekić", kazao je Mladen Vukićević, trener Dečića.

Bonus video: