Arsenal hoće Anćelotija?

Vlasnik Arsenala Sten Krenke, naime, smatra da je došao kraj ciklusa Arsenala pod vođstvom Vengera, i da treba nešto mijenjati na ljeto, počev od trenera.
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2011. 09:06h

Male su šanse da Karlo Anćeloti i iduće sezone ostane na klupi Čelzija, ali kako pišu britanski mediji italijanski stručnjak bi, ipak, mogao ostatu u Londonu i preuzeti Arsenal!

Kako tvrde ostrvski mediji, primakao se kraj dugogodišnjoj saradnji Arsenala i Arsena Vangera, posebno nakon poraza od Stouk sitija, zbog kojeg „topdžije“ još uvijek nijesu matematički osigurale treće mjesto.

„Ne iznenađuju me vijesti tog tipa, i nije momenat da se to komentariše. Međutim, uvijek je dobra vijest kad vas povezuju sa velikim klubovima kao što su Arsenal i Čelzi. Ja bih volio da ostanem u Čelziju, ali ako to ne bude moguće, onda ću lako naći drugu soluciju. Ne vjerujem da je poraz na „Old Trafordu“ od Mančester junajteda odlučio moju sudbinu, i pretpostavljam da će klub na kraju vrednovati moj rad tokom čitave sezone“, kazao je danas Anćeloti, na konferenciji za novinare uoči sjutrašnjeg meča sa Njukaslom, koji bi mogao biti njegov posljednji na „Stemford bridžu“, barem u ulozi trenera Čelzija.

Vlasnik Arsenala Sten Krenke, naime, smatra da je došao kraj ciklusa Arsenala pod vođstvom Vengera, i da treba nešto mijenjati na ljeto, počev od trenera.

Krenke je prošlog mjeseca stigao do 63 odsto vlasništva akcija u Arsenalu..

Arsenal je trenutno treći sa 67 bodova, dva boda više od Mančester sitija, a tri manje od drugoplasiranog Čelzija...

Bonus video: