Barani igrom kratkih pasova žele do pobjede

“Ono što je sigurno jeste to da nas očekuje težak i uzbudljiv meč protiv ekipe koja će u Podgorici sasvim sigurno imati podršku svojih navijača kao da igraju u Tuzima.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2011. 12:28h

Ponovo će Barani ulogu domaćina imati u Podgorici. Dva vezana remija bez golova nijesu ekipu Zlatka Kostića udaljila iz opasne zone. Direktan duel sa Dečićem i eventualni trijumf može značiti i prekretnicu za ekipu koja želi da i naredne sezone igra u eliti. Ovoga puta Bar će biti oslabljen neigranjem dvojice standardnih prvotimaca, Merdovića i Gačevića.

“Ono što je sigurno jeste to da nas očekuje težak i uzbudljiv meč protiv ekipe koja će u Podgorici sasvim sigurno imati podršku svojih navijača kao da igraju u Tuzima. Partije koje prikazuju gosti nijesu ovog proljeća na nivou jesenjih, ali imaju kvalitetan i poletan sastav koji može svakog da iznenadi. Znamo šta nam je cilj i kako stići do njega. Moramo igrom kratkih pasova dobiti prevlast na sredini terena, a onda ni uspjeh neće izostati", kategoričan je prvotimac Bara Aleksandar Nedović.

Ni Dečić nije prebrinuo sve brige oko opastanka, iako je vrlo blizu da to uradi.

"Ima malo pritiska, ali smo realno u dobrom položaju. Ako danas protiv Bara makar ostaneno neporaženi, bićemo veoma blizu", kaže defanzivac Tuzana Boris Grbović, koji ističe da će njegov tim, kao i uvijek, ići na pobjedu.

"Pokušaćemo da osvojimo tri boda i već danas završimo kompletan posao. Neće biti lako, jer Bar ima vrlo kvalitetan sastav, a njihov položaj na tabeli nas neće zavarati. U pitanju je je ekipa koja ima nekoliko fudbalera koji su imali veoma važnu ligu i u nekadašnjoj zajedničkoj ligi, poput Aleksandra Nedovića", dodao je Grbović.

Tuzani će biti oslabljeni neigranjem Pepića, koji je nakupio žute kartone.

Bonus video: