Grci bolji od Crne Gore u goleadi, odlučio gol sa centra!

Odlučujući gol za pobjedu Grčke od 4:3 postigao vezista Poturidis sa skoro 60 metera udaljenosti.
0 komentar(a)
Omladinci, Foto: Savo PRELEVIĆ
Omladinci, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 14.04.2011. 18:02h

Omladinska reprezentacije Crne Gore izgubila je danas od Grčke (4:3) na Starom aerodromu, u drugom prijateljskom meču između dva tima. Prvi duel, igran u utorak na istom terenu, zavšen je bez golova.

Za razliku od prvog susreta, međutim, publika je danas na kampu Fudbalskog saveza mogla da uživa u otvorenom fudbalu, praćenim velikim brojem šansi na obje strane. Goleadu je uljepšao vezista reprezentacija Grčke Poturidis, koji je u 90. minutu postigao gol sa centra (!) za pobjedu svoje selekcije.

Grci su nakon prvog poluvremena vodili sa 2:0, ali su izabranici Aleksandra Miljenovića zaigrali angažovanije u nastavku, pa su već u 49. minutu preko Redžovića (glavom nakon kornera) smanjili na 2:1. Nije ih poremetio ni treći gol Grka, jer je za tili čas bilo 3:3 - Marko Vukčević iz penala, a potom i Pejaković, donijeli su Crnoj Gori izjednačenje.

I kada se vjerovalo da Crna Gora može da postigne i četvrti gol i napravi potpuni preokret, dogodilo se suprotno - Poturidis je "poturio" loptu na svojoj polovini i fenomenalnom parabolom sa skoro 60 metara donio Grcima pobjedu!

Crna Gora - Grčka 3:4

Podgorica - Trening kamp FSCG. Gledalaca: 150. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica).

Strijelci: Redžović u 57, Vukčević u 78 (penal) i Pejaković u 84. minutu za Crnu Goru, Marvias u 13, Buzus u 29, Kociaridis u 66. i Poturidis u 88. minutu.

Žuti kartoni: Katidis, Marinakis, Rogkalas (Grčka).

Crna Gora: Petković, Redžović, Alić, Leković, Petričević, Bogdanović, Šahman, Bakić, Pejaković, Vukčević, Vučinić.

Igrali su još: Mustur, Bojić, Jakovljević, Đorđević, Božović.

Grčka: Kaldelis, Skondras, Poturidis, Mavrias, Kociaridis, Katidis, Karelis, Marinakis, Buzus, Rogkalas, Topuzis.

Igrali su još: Kolovos, Bilitos, Gezos, Kusidis.

Bonus video: