Nuhi: Nadam se da ćemo titulu riješiti i prije derbija

Forsiraćemo pas-igru, mislim da je pitanje vremena kada ćemo ponovo biti efikasni - kazao je bek Mogrena
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2011. 20:58h

Mogren se vratio na prvo mjesto nakon trijumfa na “Obilića poljani”, a Budvani su ujedno vratili i poljuljani moral nakon dva uzastopna poraza. Minimalan trijumf u prijestonici donio je “žutima” više razloga za zadovoljstvo - trener Branislav Milačić debitovao je pobjedom, a konačno je “proradio” i bivši kapiten Rudara Predrag Ranđelović, koji je na Lugove stigao kao zvijezda zimskog prelaznog roka.

Ispostavilo se da je njegov prvijenac u dresu Mogrena bio dovoljan da se jesenji prvak vrati na tron.

Budvani nijesu oduševili prikazanom partijom, ali su osjetili veliko olakšanje nakon važne pobjede nad Lovćenom.

- Nakon dva uzastopna poraza, pobjeda je zaista bila neophodna. Lovćen nam nije napravio ozbiljniju šansu, igrali smo odgovorno, željeli da na taj način ostvarimo planirano. Uspjeli smo u namjeri, nijesmo jurili rezultat, već smo igrali strpljivo - ističe Ajazdin Nuhi, bek Mogrena.

Budvani su imali blagu inicijativu, mada prije Ranđelovićevog gola, koji je postignut u 70. minutu, nijesu imali previše rješenja u napadu.

- Stigao nam je novi trener, promijenio neke stvari, što je i logično. Svaki trener ima nešto svoje. Forsiraćemo pas-igru, pa mislim da je pitanje vremena kada ćemo ponovo biti efikasni. Sigurno da će borba biti uzbudljiva, da će svaki meč biti težak, ali vjerujem da ćemo pokazati da smo pravi - dodao je iskusni defanzivac Budvana.

Nuhi ima potpuno drugačije viđenje od svog trenera kako bi trebalo da izgleda rasplet u domaćem šampionatu. Milačić je nakon trijumfa nad Lovćenom kazao: “Odlučivaće utakmica u Budvi, daj bože da do tada mi odradimo sve što je do nas, Budućnost takođe”.

- Nadam se da ćemo riješiti prvenstvo i prije derbija - zaključio je Nuhi.

Derbi između Mogrena i Budućnosti u pretposljednjem, 32. kolu odigraće se 21. maja na Lugovima.

Bonus video: