Kapelo: Runi nije znao da ima žuti karton

Rekao sam mu da je napravio glupost. On me samo pitao: Zašto? Nije shvatio zbog čega sam to kazao, jer je zaboravio da je već imao jedan karton - istakao je Kapelo
0 komentar(a)
Vejn Runi, Foto: Reuters
Vejn Runi, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.03.2011. 13:37h

Selektor Engleske Fabio Kapelo otkrio je novinarima da je Vejn Runi bio šokiran kada je shvatio da naredni meč kvalifikacija protiv Švajcarske neće igrati zbog žutog kartona koji je dobio u duelu sa Velsom.

- Rekao sam mu da je napravio glupost. On me samo pitao: Zašto? Nije shvatio zbog čega sam to kazao, jer je zaboravio da je već imao jedan karton - istakao je Kapelo.

Italijanski stručnjak je, međutim, u prvi plan stavio odlično izdanje njegove ekipe i istakao da ova pobjeda nije bila prilika da se bilo kome opravda za nešto slabije rezultate.

- Ne znam zašto bi ovo bilo opravdanje za mene. Nemam kome da se pravdam. Kada pobijedimo, onda smo najbolji. Kada izgubimo, tada smo g.... To je normalno u Engelskoj.

U meču u kojem je Džon Teri ponovo bio kapiten, najviše pohvala je zaslužio 30-godišnji vezista Njukasla Skot Parker, koje se u reprezentaciji pojavio nakon duže pauze i sjajno odigrao svoj peti meč.

- Skot Parker je bio veoma dobar na poziciji zadnjeg veznog. Osvojio je mnogo lopti, uvijek je bio na prtavom mjestu - naglasio je Kapelo.

Bonus video: