Leonardove želje: Montolivo, Falkao, Ganso...

Leonardo odmah želi da kapariše mladog Brazilca Gansa, a tu su i Montiivo, Falkao, Sančes...
0 komentar(a)
Leonardo, Foto: REUTERS
Leonardo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.03.2011. 14:02h

U Interu više niko ne postavlja pitanje da li će Leonardo i naredne sezone da vodi ekipu, pa je brazilski trener polako počeo da sastavlja listu igrača koje bi volio da od ljeta ima na "Đuzepe Meaci".

Prvo i najrealnije pojačanje za narednu sezonu bi trebalo da bude Ganso, 21-godišnje napadač Santosa koji je već nekoliko puta priznao da ne bi mogao da odbije Leonarda.

- Od svih ponuda ova Interova me najviše privlači. Naravno, zbog Leonarda - rekao je Ganso.

Druga želja je Rikardo Montolivo, vezista Fiorentine u kojem Brazilac vidi igrača koji bi donekle osvježio pomalo vremešnu sredinu terena prvaka Evrope. Njegova cijena je oko 10 miliona eura.

Najveća želja predsjednika Masima Moratija za ljeto ostaje Aleksis Sančes, ali je problem u cijeni koja je preko 35 miliona eura. Zato italijanski mediji daju prednost engleskim timovima (Čelzi i Mančester siti) koji želje Čileanca.

Moratijeva alternativa za Sančesa je Radamel Falkao iz Porta. Kolumbijac, za kojeg u domovini govore da je najslavniji fudbaler od vremena Valderame i Asprilje, mogao bi da stigne u Milano za 20 miliona eura.