Draško Božović: Jedan remi ne može da nas poremeti

Budvani dočekuju Lovćen u pobjedničkom raspoloženju, mada je remi u Petrovcu (0:0) od prije nekoliko dana dobro opomenuo lidera. Sjutrašnji meč na Lugovima počinje u 14.30 časova
0 komentar(a)
Draško Božović, Foto: Zoran Đurić
Draško Božović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 11.03.2011. 19:13h

Mogren je pokleknuo pod Malim brdom u srijedu popodne, ali će sjutra na Lugovima protiv Lovćena pokušati da nadoknadi ono što je propustio prije nekoliko dana u komšiluku. Lider je remizirao u Petrovcu (0:0), i smanjio prednost u odnosu na drugoplasiranu Budućnost sa pet na tri boda. U taboru Mogrena vjeruju, međutim, da remi neće pokvariti dalje (pobjedničke) planove.- Radili smo normalno, imali i sastanak sa trenerom nakon posljednjeg treninga. Remizirali smo u Petrovcu, ali to je bilo i prošlo, sjutra idemo na pobjedu. Pokušaćemo da se uzdignemo, jer nijesmo pružili baš neke partije u prva tri kola. No, to je možda i normalno kada izađete iz pripremnog perioda - kaže Draško Božović, desni bek Mogrena.Božović ima samo riječi hvale o cetinjskom timu...- Lovćen može da pomrski račun svakome, otišao im je trener Milačić, ali i dalje igraju na isti način, otvoreno. To nam i odgovara, jer uglavnom rivali igraju opreznije protiv nas - podsjetio je Božović.Trener Mojsilović može da računa na sve raspoložive snage, u kombinaciji je i Mirković, koji je odradio suspenziju zbog crvenog kartona koji je zaradio u posljednjem jesenjem kolu (na utakmici sa Zetom).

- Mirković će nam biti od velike pomoći, on je pravi ratnik. Očekujem da ćemo igrati puno bolje, onako kako smo to činili i u pripremnom periodu. Nismo izgubili samopouzdanje, imamo mnogo kvalitetnu ekipu, pokušaćemo da slavimo i ubjedljiviju pobjedu. Javnost vrši pritisak na nas, pominje se u štampi da sada sve zavisi od Budućnosti. Mislim, međutim, da to nije tako. Jedan remi ne može da nas poremeti niti da izbriše ovo što smo radili do sada. Ne vrijedimo manje kao ekipa zbog neriješenog ishoda u Petrovcu - zaključio je Božović.

Lovćen spreman za nadigravanje

Fudbaleri Lovćena stižu u Budvu bez imalo zabluda - Cetinjani priznaju da je Mogren apsolutni favorit.

- Želimo da se nadigravamo sa favorizovanim rivalom. Mislim da Mogren ima ubjedljivo najjače individualce u ligi. To, međutim, nikako ne znači da ćemo se unaprijed predati. - kazao je Marko Marković, trener Lovćena.

Bonus video: