Evrogol Ćetkovića, Mogren na plus osam (video)

Ne razmišljamo o Budućnosti, mi smo svoj posao odradili kako treba - kazao je pomoćni trener Mogrena Dragan Maraš nakon pobjede nad Mornarom (2:0)
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2011. 16:13h

Mogren će večeras spavati na "plus osam" - Budvani su na otvaranju proljećnog dijela šampionata savladali Mornar sa 2:0, pa će danas na miru odgledati duel Sutjeska - Budućnosti i nadati se da se razlika u odnosu na Podgoričane neće vratiti na pet bodova.

Otpor Mornara, posljednjeplasiranog tima na tabeli, tim Stevana Mojsilovića slomio je u drugom poluvremenu, tačnije u 59. minutu, kada je Marko Ćetković natrčao na odbijenu loptu, "poklopio" je sa više od 20 metara i poslao u same raklje protivničkog gola.

- Najvažnije je da smo startovali pobjedom. Cijele pripreme odradili smo na Jazu, u idealnom uslovima, tako da nam je džombast teren predstavljao problem. Isplatio nam se pritisak koji smo napravili u drugom poluvremenu - prokomentarisao je trener pomoćni Budvana Dragan Maraš.

Nakon siromašnog prvog poluvremena, u kojem pravu šansu imao samo Mornar (Vraneš u 27. minutu), jesenji šampion se uozbiljio u drugom poluvremenu, pa je sve do vodećeg gola gledana opsada barskog šesnaesterca.

Drugi gol za Mogren postigao je reprezentativac Radoslav Batak, lijepim udarcem glavom nakon kornera Matića. Igrao se 87. minut...

- Budućnost? Mi smo svoje odradili, ne razmišljamo o njima - kazao je Dragan Maraš.

Galerija

Bonus video: