Petrovac testira snagu Zete

Zeta je formirala moćan napad dovođenjem Ćetkovića i Škuletića, te povratkom Kneževića. Petrovčani se uzdaju u sopstveni kvalitet i prednost domaćeg terena. Sjutrašnji meč pod Malim brdom počinje u 14 časova
0 komentar(a)
Korac, Foto: Luka Zeković
Korac, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.02.2011. 18:26h

U jednom od zanimljivijih mečeva prvog proljećnog kola fudbaleri Zete gostuju u Petrovcu. Trener Dejan Vukićević kompletirao je moćan napad dovođenjem Ćetkovića i Škuletića, te povratkom Kneževića. Silno pojačana ekipa iz Golubovaca biće, međutim, na teškom ispitu pod Malim brdom.- Teško je sagledati mogućnosti ekipe odmah nakon izlaska iz pripremnog perioda, a treba imati u vidu i da su nam se novajlije kasno priključivale. Knežević je sa nama svega 10-ak dana, Novović sedam, Ćetković je došao ranije, dok nam se Škuletić po drugi put priključio u Antaliji. Imamo 20-ak igrača koji ravnopravno konkurišu za mjesto u timu, a ekipu ćemo praviti iz kola u kolo. Treba, međutim, uspješno da startujemo. Moramo da potvrdimo da smo tim kojeg krase čvrstina i odgovornost, a dobili smo individualni kvalitet u minulom periodu - kaže trener Vukićević.Zeta sa dosta ambicija ulazi u predstojeću polusezonu, ali i Petrovčani (koji su prezimili sa svega bodom prednosti u odnosu na timove iz zone baraža) imaju svoju računicu...- Svi su se pojačali, svaki tim doveo je po nekoliko kvalitetnih igrača. Sigurno da utakmica koja će se igrati po teškom terenu iziskuje maksimalnu odgovornost, trčanje...Od učinka u prvih pet kola zavisiće nam puno toga - zaključio je Vukićević.

Trener Zete ne može da računa na Zlatičanina i Lađića, koji imaju parne kartone, te lakše povrijeđenog Petrovića.

Petrovčani sa velikim nestrpljenjem, ali i veoma ambiciozno iščekuju sjutrašnji duel.- Igramo na domaćem terenu, i ko god nam stiže u goste - povoljan rezultat je imperativ. Dobro smo radili u pripremnom periodu, imamo ekipu za respekt, dišemo kao jedan i nema sumnje da ćemo dati sve od sebe da na premijeri stignemo do trijumfa. Zeta se izuzetno pojačala, odlično su vođeni sa klupe, biće interesantno odmjeravanje snaga - istakao je Siniša Graovac, prvotimac Petrovca.

Bonus video: