Venger: Zašto da prodamo Fabregasa kad pare nisu problem

- Fabregas nam je potreban, vjerujte. On je poseban igrač, želimo da zadržimo njega kao i sve ostale u timu - kazao je Venger engleskim novinarima.
0 komentar(a)
Venger, Foto: Reuters
Venger, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.02.2011. 12:36h

Trener Arsenala Arsen Venger svjestan je da je bez velikih igrača nemoguće praviti rezultate. Zato ističe da je neophodno da klub zadrži Seska Fabregasa, kao i sve svoje ostale zvijede.

Barselona je “zagrizla” za Fabregasa, koji je bio jedan od ključnih igrača u pobjedi Arsenala protiv katalonskog tima (2:1), u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Venger, međutim, naglašava da Arsenal nema razloga da proda Fabregasa.

- Fabregas nam je potreban, vjerujte. On je poseban igrač, želimo da zadržimo njega kao i sve ostale u timu. Još uvijek smo u igri za sve trofeje zahvaljujući tome što imamo kvalitetne igrače - kazao je Venger engleskim novinarima.

Venger je dodao je Arsenal nije u situaciji da su mu pare potrebne i da mogu reći “ne” na ponude koje stignu. - Ljudi su mi ranije prilazili i govorili zašto ne trošimo novac da pojačanja. Sad mi prilaze i pitaju me zašto ne prodajemo igrače. To mi govori da nijesmo loše radili – zaključio je Venger.

Bonus video: