Roma „kida” ugovor Adrijanu zbog ponašanja

Fotografiju brazilskih medija na kojoj Adrijano ispija kriglu pjenušavog točenog piva, čelnici Rome će iskoristiti da redukuju ugovor brazilskom napadaču, piše “Gazeta delo sport”.
0 komentar(a)
Adrijano, Foto: Corrieredellosport.it
Adrijano, Foto: Corrieredellosport.it
Ažurirano: 10.02.2011. 19:11h

Krigla piva nije jedini povod na koji se pozivaju u Romi. Samo dan prije objavljivanja fotografije, brazilski mediji su objavili da je Adrijano ostao bez vozačke dozvole zato što je u pijanom stanju odbio da uradi alko-test kraj jednog auto-puta u Brazilu. Navodno mu prijeti jednogodišnja zabrana vožnje.

“Gazeta” piše da u Adrijanovom ugovoru sa Romom postoji klauzula po kojoj visina primanja može biti smanjena ukoliko napadač ponovi problematično ponašanje iz prošlosti.

Stoga će u Romi ispitati navode brazilskih medija i posegnuti za drastičnim mjerama. Nije isključena ni ona najdrastičnija - raskid ugovora sa fudbalerom.

Adrijano je prošle sedmice u dogovoru sa klubom otputovao u Rio de Žaneiro kako bi se liječio od povrede ramena, zarađene na jednom treningu.

Da li je povratak u domovinu Adrijano zaista iskoristio da se vrati svojim starim porocima, alkoholu i noćnim provodima, u Romi će tek da ispitaju.

Adrijanov menadžer Roberto Kalenda tvri da su sve što pišu brazilski mediji “totalne budalaštine”.

- Čitao sam u medijima neke nepravedne atake na račun Adrijanovog ponašanja... Takođe, čitao sam o navodnoj recesiji u Romi i smanjenju ugovora. Mogu samo da kažem da te glasine nisu tačne - rekao je Kalenda.

- Adrijano će u dogovoru s klubom nastaviti proces oporavka u Brazilu. A ako je u međuvremenu popio jednu čašu piva sa porodicom, vjerujte mi da o tome ne brinem - dodao je Kalenda.

Bonus video: