SPORNA KRIGLA PIVA

Roma „kida” ugovor Adrijanu zbog ponašanja

Fotografiju brazilskih medija na kojoj Adrijano ispija kriglu pjenušavog točenog piva, čelnici Rome će iskoristiti da redukuju ugovor brazilskom napadaču, piše “Gazeta delo sport”.
0 komentar(a)
Adrijano, Foto: Corrieredellosport.it
Adrijano, Foto: Corrieredellosport.it
Ažurirano: 10.02.2011. 19:11h

Krigla piva nije jedini povod na koji se pozivaju u Romi. Samo dan prije objavljivanja fotografije, brazilski mediji su objavili da je Adrijano ostao bez vozačke dozvole zato što je u pijanom stanju odbio da uradi alko-test kraj jednog auto-puta u Brazilu. Navodno mu prijeti jednogodišnja zabrana vožnje.

“Gazeta” piše da u Adrijanovom ugovoru sa Romom postoji klauzula po kojoj visina primanja može biti smanjena ukoliko napadač ponovi problematično ponašanje iz prošlosti.

Stoga će u Romi ispitati navode brazilskih medija i posegnuti za drastičnim mjerama. Nije isključena ni ona najdrastičnija - raskid ugovora sa fudbalerom.

Adrijano je prošle sedmice u dogovoru sa klubom otputovao u Rio de Žaneiro kako bi se liječio od povrede ramena, zarađene na jednom treningu.

Da li je povratak u domovinu Adrijano zaista iskoristio da se vrati svojim starim porocima, alkoholu i noćnim provodima, u Romi će tek da ispitaju.

Adrijanov menadžer Roberto Kalenda tvri da su sve što pišu brazilski mediji “totalne budalaštine”.

- Čitao sam u medijima neke nepravedne atake na račun Adrijanovog ponašanja... Takođe, čitao sam o navodnoj recesiji u Romi i smanjenju ugovora. Mogu samo da kažem da te glasine nisu tačne - rekao je Kalenda.

- Adrijano će u dogovoru s klubom nastaviti proces oporavka u Brazilu. A ako je u međuvremenu popio jednu čašu piva sa porodicom, vjerujte mi da o tome ne brinem - dodao je Kalenda.

Preporučujemo za Vas