Mogren remizirao sa Vojvodinom (video)

Vojvodina vodila do samog finiša, ali je zasluženi remi za Mogren donio vezista Danilo Ćulafić u 90. minutu
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.02.2011. 14:28h

Mogren i Vojvodina su odigrali neriješeno (1:1) u kontrolnoj utakmici koja je odigrana na Jazu.

Budvani su ostavili bolji utisak u današjem susretu, ali su se poraza spasavali u samom finišu. Novosadski tim je poveo u 67. minutu, kada je kiks Draška Božovića iskoristio napadač iz Gane Jao, ali je lider crnogorskog šampionata došao do izjednačenja preko Danila Ćulafića, čiji je rezantan udarac u 90. minutu zavšio u mreži tik pored stative.

- Mislim da smo ostavili puno bolji utisak od Vojvodine i da smo po šansama zaslužili da pobijedimo. Na kraju je ipak pravda bila da ne izgubimo. Mogu da budemo prezadovoljan kako je sve to danas izgledalo. Mi nakon Makabija nismo imali ovakvo jakog protivnika i, uz svo uvažavanje, nećemo ga imati u nastavku prvenstva - rekao je trener Mogrena Stevan Mojsilović.

Debi za budvanski tim imao je napadač Predrag Ranđelović, a igrali su i povratnici - Nikola Vujović, te Ratko i Miodrag Zec. Ranđelović neće derbi pamtiti po dobrom, pošto je u prvom poluvremenu zaradio povredu lista koja će ga neko vrijeme odvojiti od terena.

- Ovo nam je bila prva utakmica nakon tri i po sedmice napornog rada. Mislim da ostavili korektan utisak, baš kao i naš protivnik - prokomentarisao je trener Vojvodine Zoran Milinković.

Galerija

Bonus video: