Ranđelović je najveće pojačanje Mogrena

Doskorašnji kapiten Rudara od danas je i zvanično novi fudbaler Mogrena. Iskusni špic potpisao dvogodišnji ugovor sa jesenjim prvakom.
0 komentar(a)
Budvani, Foto: Boris Pejović
Budvani, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.01.2011. 20:41h

Dovođenjem dojučerašnjeg golgetera i kapitena Rudara Predraga Ranđelovića Budvani su ponovo kompletirali moćan napad. Iskusni špic od danas je i zvanično na Lugovima, Budvanima se isplatila upornost, jer su pregovori počeli prije više od mjesec...Jesenji prvak je prvih dana u novoj godini ostao bez dugogodišnjeg kapitena Vladimira Gluščevića, ali je angažovanjem fudbalera koji je lani predvodio Pljevljake do duple krune, uprava ”žutih” napravila dobar posao. - Ranđelović je potpisao ugovor na dvije godine. Zadovoljni smo, on je najveće pojačanje. Riječ je o igraču koji je u posljednje dvije godine postigao oko 50 golova, koji je bio i najbolji fudbaler u Crnoj Gori. On, nažalost, nije i zvanično najbolji, ali jeste iz ugla statistike - kaže Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena.

Draško Božović za sada na čekanju

Draško Božović je nedavno zadovoljio na probi u Rostovu, zadovoljan je bio i trener ruskog prvoligaša legendarni Oleg Protasov. A di li će desni bek Budvana otići u Rusiju zavisi prije svega od uprave Budvana. - Ono što su nam ponudili, već smo izričito odbili. To je, međutim, bila priča između nas i njihovog menadžera, tako da ne znamo da li je u pitanju prava cifra. No, ima vremena za dogovor, jer prelazni rok za Rusiju traje duže nego u većini zemalja u Evropi.

Sigurno je, međutim, da imamo svoje uslove, bitniji nam je Božović za borbu za osvajanje prvog mjesta nego da ga pustimo po svaku cijenu - rekao je Rađenović.

Bonus video: