Transfer zime: Ranđelović prešao u Mogren

Ne znam šta da kažem, jer sam još u trenerci Rudara, ali se napokon sve završilo. Ova priča je dugo trajala, vjerujem da su svi zadovoljni - kazao je za “Vijesti” Ranđelović.
92 pregleda 0 komentar(a)
Ranđelović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ranđelović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.01.2011. 22:48h

Zimska saga oko dolaska Predraga Ranđelovića u Mogren uspješno je okončana - uprave budvanskog i pljevaljskog kluba dogovorile su sinoć transfer u prijestonici crnogorskog turizma (gdje Rudar trenutno boravi na pripremama).

Time je stavljena tačka na višemjesečnu priču o Ranđelovićevom dolasku na Lugove, a prema informacijama “Vijesti” ostalo je samo da prekaljeni špic i uprava Mogrena preciziraju neke detalje iz ugovora...Klupski dogovor predviđa i mogućnost da se u Pljevlja preseli mladi napadač Mogrena Milenko Nerić. Pljevljaci, međutim, još nijesu pregovarali sa napadačem Mogrena.

- Ne znam šta da kažem, jer sam još u trenerci Rudara, napokon se sve završilo. Ova priča je dugo trajala, vjerujem da su svi zadovoljni - kazao je za “Vijesti” Ranđelović.

Saradnja će biti ozvaničena danas na Lugovima - Ranđelović bi trebalo samo da preobuče dres i nadomijesti odlazak dugogodišnjeg kapitena Mogrena Vladimira Gluščevića (koji je prešao u španski Albasete). Nedavno je u Budvu stigao i bivši mladi reprezentativac Marko Đurović, ali su ”žuti” bili istrajni u namjeri da angažuju iskusnog golgetera.

- Ne vjerujem da može nešto da se promijeni, jer smo u načelu već postigli dogovor - dodao je Ranđelović.

Iskusni špic bio je vođa Rudara u minule dvije i po godine, lani je predvodio Pljevljake do istorijske duple krune. Sada se, međutim, očekuje da 34-godišnji špic bude veliki oslonac Mogrena u pohodu ka tituli.

- Pružiću maksimum i u novom dresu. Dolazim kako bih ispunio sve postavljene ciljeve - zaključio je Ranđelović.

Redžović na probi u zagrebačkom Dinamu

I odlasci sa Lugova aktuelniji su nego ikada - talentovani defanzivac Argzim Redžović ide na probu u Dinamo iz Zagreba. Budvani bi, dakle, mogli i da upotpune zimsku prodaju - doskorašnji kapiten Vladimir Gluščević pojačao je Albasete, Luka Pejović je otišao u poljsku Jagieloniju, dok je Draško Božović zadovoljio na probi u Rostovu (uprave budvanskog i ruskog kluba su u pregovorima).

Bonus video: