Luka Pejović ide odmah

Poljaci su bili veoma zainteresovani, shvatili su da ne možemo da pustimo reprezentativce za neku siću – rekao je Ilija Rađenović sportski direktor Mogrena
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.01.2011. 23:50h

Iako je dan ranije Mogren odbijao da pusti reprezentativnog beka Luku Pejovića u poljsku Jagielonijom, došlo je do obrta. Uprava lidera na tabeli domaćeg šampiona je popustila, pa će umjesto 1. jula, Pejović dres novog kluba obući znatno ranije, već za nekoliko dana. Poljaci su, prema nezvaničnim informacijama, ponudili Budvanima 120.000 eura, a u Mogrenu su rekli da za “siću” neće pustiti reprezentativca.

Da li su u međuvremenu Poljaci povećali cifru ili ne, ostaje dilema, tek Pejović će se priključiti kolegi iz reprezentacije Mladenu Kašćelanu u dresu lidera poljskog šampionata.

- Došlo je do obrta u pregovorima sa Poljacima, tako da naš bek Luka Pejović, ipak, odlazi u Jagieloniju. Poljaci su bili veoma zainteresovani, doputovali su ponovo na pregovore privatnim avionom, shvatili su da ne možemo da pustimo reprezentativce za neku siću i definitivno postigli dogovor – rekao je Ilija Rađenović sportski direktor Mogrena.

Postoji mogućnost da Budvane napusti i drugi bek Draško Božović, koji je na pripremama u Turskoj sa ruskim prvoligašem Rostovom. Međutim, konačnu riječ daće uprava Budvana.

Bonus video: