Šok za Real

Tim Žozea Murinja je u finišu meča sa Almerijom napadao, ali je ostao bez unaprijed upisane pobjede. Mogao je, doduše, da slavi, ali je šut Kristijana Ronalda iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena zaustavila prečka
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.01.2011. 00:08h

Prije nepuna dva mjeseca, Barselona je protutnjala Almerijom i slavila sa gotovo nevjerovatnih 8:0. Najveći rival Katalonaca se, pak, okliznuo na gostovanju u Andaluziji - „kraljevski klub” je osvojio samo bod (1:1).

Almerija je čak i povela u 60. minutu golom Argentinca Leonarda Uljoe, a Real je izjednačio u 77. preko Estebana Granera. Tim Žozea Murinja je do kraja meča napadao, ali je ostao bez unaprijed upisane pobjede. Mogao je, doduše, da slavi, ali je šut Kristijana Ronalda iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena zaustavila prečka...

- Izgubili smo dva boda, ali ima još mnogo do kraja prvenstva - tješio se Specijalni.

Barsa je iskoristila poklon i laganom pobjedom nad Malagom (4:1) pobjegla na plus četiri.

- Prvenstvo nije završeno, ali smo oduševljeni što imamo ovoliku prednost - rekao je David Vilja, strijelac četvrtog pogotka.

Valensija je opet četvrta, jer je golovima Žeremija Matjea u 78. i Pabla Ernandesa u 90. minutu na „Mestalji” savladala Deportivo.

Bonus video: