Nikola Vujović tri godine u Budvi

Mogren je i zvanično dobio novo (staro) pojačanje - ofanzivni vezista Nikola Vujović vratio se na Lugove nakon tačno dvije godine
146 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.01.2011. 00:00h

Mogren je i zvanično dobio novo (staro) pojačanje - ofanzivni vezista Nikola Vujović vratio se na Lugove nakon tačno dvije godine. Priču o povratku Vujovića na Lugove, koju su “Vijesti” lansirale nešto prije manje od mjesec, i zvanično je juče potvrdio Ilija Rađenović, sportski direktor Budvana. Vujović je, inače, u posljednjih šest mjeseci bio bez kluba, dok je prethodno godinu i po nosio dres beogradskog Partizana.

- Zadovoljni smo, Vujović je potpisao ugovor na tri godine. Sa druge strane, najviše interesovanja ima za Luku Pejovića i Draška Božovića, vjerujem da ćemo nekoga prodati - kazao je Rađenović. Što se novih dolazaka tiče, u javnosti se pročulo da je i kapiten Rudara Predrag Ranđelović na meti jesenjeg prvaka.

- Nama to nije poznato, ali Ranđelović ima ugovor sa Pljevljacima. Mi, međutim, imamo Vladimira Gluščevića, on i Ranđelović su praktično isti profil fudbalera - dodao je sportski direktor Budvana.

Fudbaleri su na odmoru do 15. januara, kada će šef struke Stevan Mojsilović obaviti prvu zimsku prozivku. Budvani zimuju na čelu tabele sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Budućnost.

- Kompletne pripreme obavićemo u Budvi. Dosta ekipa dolazi na pripreme kod nas, tako da nema potrebe da bilo gdje idemo. Imamo, dakle, sve uslove za dobre pripreme - zaključio je Rađenović. D.P.

Bonus video: