Brazilci žele osvetu u Berlinu, Argentina sa Mesijem napada Španiju

"Da postoji rizik, Mesi bi nešto rekao. Dan prije utakmice sa Italijom rekao je da nije spreman i nije igrao. Sada je situacija drugačija i očekujem da bude na terenu", rekao je Sampaoli
52 pregleda 0 komentar(a)
Lionel Mesi Horhe Sampaoli Argentina, Foto: Reuters
Lionel Mesi Horhe Sampaoli Argentina, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.03.2018. 19:09h

Španija protiv Argentine i Njemačka protiv Brazila - dva su šlagera sjutrašnjeg programa prijateljskih utakmica širom Evrope.

"Gaućosi" poslije pobjede nad Italijom u Mančesteru mogu da računaju i na Lionela Mesija, koji je spreman da istrči na teren stadiona "Vanda Metropolitano" u Madridu.

"Mislim da Leo neće imati problema i da će igrati", rekao je selektor Argentine Horhe Sampaoli.

Zbog lakše povrede mišića Mesi nije ulazio u igru protiv Italijana, ali njegovom timu to nije smetalo da slave golovima Evera Banege iManuela Lansinija.

"Da postoji rizik, on bi nešto rekao. Dan prije utakmice sa Italijom rekao je da nije spreman i nije igrao. Sada je situacija drugačija i očekujem da bude na terenu", dodao je Sampaoli.

A u Berlinu biće viđena repriza polufinala Mundijala 2014. godine - sastaće se Njemačka i Brazil i podsjetiti na duel kada je "elf" ponizio "karioke" sa čak 7:1.

"Ovo je za nas neobična utakmica, jer nam Njemci definitivno duguju. Ne pričamo o osveti, ali postoje emocije prije utakmice, jer taj poraz boli svakog Brazilca", istakao je selektor Tite.

Engleska igra sa Italijom na "Vembliju", zanimljivo će biti i u duelu Rusije i Francuske u Sankt Peterburgu.

"Moramo da budemo bolji nego protiv Brazila", poručio je selektor "zbornaje"Stanislav Čerčesov.

Igraće i reprezentacije iz bivše Jugoslavije - Srbiju u Londonu čeka duel sa Nigerijom, BiH se sastaje sa Senegalom, a oslabljena Hrvatska igra protiv Meksika u Majamiju...

Bonus video: