SAOPŠTENJE NAVIJAČKE GRUPE NAKON INCIDENTA U NIKŠIĆU

Varvari: Teror i samovolja "profesionalaca" koje mi plaćamo

Oni su kazali i da je povrijeđeno mnogo navijača, al da su medicinsku pomoć zatražili samo oni u krajnjoj nuždi, zbog navodnjih prijetnji pripadnika policija "da će ih sve poslati u tamnicu"
15507 pregleda 21 komentar(a)
Povrijeđeni navijači "Budućnosti", Foto: Facebook
Povrijeđeni navijači "Budućnosti", Foto: Facebook
Ažurirano: 03.04.2019. 23:52h

Navijači Budućnosti su nakon utakmice ušli na teren ne da bi se sukobili sa protivničkim navijačima, već da bi se pozdravili sa svojim fudbalerima i taman kad je drama trebala da se smiri, došlo je do prekomjerne i totalno bespotrebne intervencije policije, saopšteno je iz navijačke grupe "Varvari".

Nakon ranije odigranog derbija izmežu Sutjeske i Budućnosti došlo je do opšte tuče između navijača Budućnosti i pripadnika policije.

Građanska alijsana je saopštila da zahtijeva istragu i kažnjavanje policijskih službenika ukoliko se utvrdi prekoračenje.

"Još jednom, po ko zna koji put organizovana huliganska grupa pod uniformama je pokazala da su svi njihovi treninzi uzalud kada dođe čas da se pokaže šta su naučili na obukama i to na golorukom narodu", kazali su "Varvari".

Oni su kazali i da je povrijeđeno mnogo navijača, al da su medicinsku pomoć zatražili samo oni u krajnjoj nuždi, zbog navodnih prijetnji pripadnika policija "da će ih sve poslati u tamnicu".

"Naša braća su se branila koliko je bilo moguće, no huliganska grupa u uniformama je imala prednost u vidu kaciga, štitova, palica i ručnih suzavaca. Nadamo da će Unutrašnja kontrola, Etički odbor, građanski Savjet za kontrolu policije i Ombudsman reagovati na ovakav teror i samovolju 'profesionalaca' koje plaćamo", kazali su "Varvari".

Preporučujemo za Vas