Kutinjo isključio povratak u Premijer ligu

Povratak u Englesku nije u mojim planovima trenutno. Ovo je moja druga sezona u klubu, osvojio sam titule, ali želim još trofeja, istakao je Brazilac
660 pregleda 0 komentar(a)
Filipe Kutinjo, Foto: Reuters
Filipe Kutinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.04.2019. 19:10h

Filipe Kutinjo je u razgovoru za "Miror", naglasio da je zadovoljan situacijom u Barseloni i da ne razmišlja o promjeni sredine.

Brazilac je januara 2018. prešao iz Liverpula u redove katalonskog kluba za 170 miliona eura, ali ove sezone igra ispod očekivanja, postigavši svega pet golova iz 29 nastupa.

U posljednje vrijeme povezivan je sa Mančester junajtedom i Čelsijem, međutim, jasan je u odluci da ostaje u šampionu Španije.

- Razmišljam isključivo o Barseloni. Povratak u Englesku nije u mojim planovima trenutno. Ovo je moja druga sezona u klubu, osvojio sam titule, ali želim još trofeja. Bila mi je želja da igram u Španiji i postao sam igrač najboljeg španskog kluba. - istakao je 26- godišnji Kutinjo.

Tim Ernesta Valverdea pred osvajanjem je titule u Primeri, a u finalu Kupa kralja igraće sa Valensijom.

U srijedu će šampion Španije gostovati Mančester junajtedu na "Old trafordu" u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

- Biće teško, već su pokazali da su jaki eliminisavši Pari sen Žermen i mislim da će većina reći da su šanse 50-50. Igranje na "Old trafordu" je jedan od najboljih osjećaja koje kao fudbaler možete da osjetite. Nemam nekih posebnih savjeta za moje saigrače jer je Barselona navikla da igra ovakve mečeve. - zaključio je Brazilac.

Bonus video: