Navijači mogu mirno da spavaju: Nejmar ne ide nigdje

„Navijači mogu mirno da spavaju. Nejmar ne želi da ode iz PSŽ-a, već da nastavi da pomaže klubu da osvaja titule“, zaključio je
528 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar, Foto: AP
Nejmar, Foto: AP

Prva zvijezda Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar nema namjeru da napusti klub predstojećeg ljeta, kaže njegov menadžer i otac Nejmar senior.

On je na taj način odbacio navode da će se Nejmar vratiti u Španiju u velikom transferu u Real Madrid ili opet u Barselonu.

„Imamo dugačak ugovor sa PSŽ-om, a tek smo u drugoj sezoni koja nije ni završena. Uvijek će da postoje priče oko njegovog odlaska, ne možeš da imaš Nejmara a da drugi klubovi ne sanjaju o transferu“, rekao je Nejmar senior za RMC.

Prema njegovim riječima odlični fudbaler ima želi da ostane u Parizu i sledeće sezone.

„Navijači mogu mirno da spavaju. Nejmar ne želi da ode iz PSŽ-a, već da nastavi da pomaže klubu da osvaja titule“, zaključio je.

Nejmar je ljeta 2017. godine prešao iz Barselone u PSŽ za rekordan transfer od 222 miliona eura, koliko je tada iznosila izlazna klauzula.

Takav potez napravio je pomenutnju na tržištu i svim igračima drastično su skočile cijene, pa je tako Barselona kao zamjene potpisala Usmana Dembelea za 105 miliona i Filipea Kutinja za 160 miliona.

Bonus video: