Navijači žele odlazak Bejla, Marsela, Krosa, Iska...

Za rastanak sa Velšaninom se zalaže čak 93 odsto navijača aktuelnog prvaka Evrope
867 pregleda 0 komentar(a)
Zidanov kasting: Grafika „Marke”, Foto: Marca
Zidanov kasting: Grafika „Marke”, Foto: Marca

Zinedin Zidan se vratio u Real i odlučio da do kraja sezone kao na kastingu isproba sve igrače, kako bi odlučio ko ostaje naredne sezone.

Šansu nije pružio samo povrijeđenom Vinisijusu Žunioru, kao i Tibu Kurtoi i Marijanu Dijasu, kojih bi se rado odrekao.

„Marka” je pitala svoje čitaoce koga bi voljeli da vide i naredne sezone u dresu „merengesa”, a rezultati ankete su poražavajući za neke igrače koji su učestvovali u tri uzastopna osvajanja Lige šampiona.

Navijači bi najviše voljeli da vide čeđa heroju posljednjeg finala Lige šampiona, Garetu Bejlu, kojeg čak 93 odsto ispitanika ne „vidi” u Realu naredne sezone.

Više glasova za odlazak nego za ostanak imaju i Marijano Dijas (84 odsto), Luka Zidan (72), Hesus Valjeho (70), Marselo (67), Dani Sebaljos (66), Toni Kros (64) i Isko (56).

Blizu granice su i Kurtoa (45), Lukas Vaskes (42), Marko Asensio (41) i Kazemiro (40), a od vezista je najbolje prošao Luka Modrić, sa kojim nastavak saradnje želi tačno tri četvrtine navijača.

Najviše odsto glasova za ostanak su dobili Dani Karvahal (91), Vinisijus (90), Serhio Regilon (88), Karim Benzema, Kejlor Navas (po 86), Alvaro Odriosola (83)...

Bonus video: