Realova revolucija od pola milijarde eura: Ko je sve na meti "kraljevskog kluba"

Veliki dio novca kraljevski klub će pribaviti od odlazaka jer su na "izlaznim vratima" Garet Bejl, Dani Sebaljos, Toni Kros, Hames Rodrigez, Mateo Kovačić, Marijano Dijaz i Markos Ljorente
3391 pregleda 0 komentar(a)
Zinedin Zidan, Foto: AP
Zinedin Zidan, Foto: AP

Srpski golgeter iz Ajntrahta Luka Jović biće dio novog, velikog projekta Real Madrida teškog čak 540 miliona evra, piše španski list As.

Očekuje se da Jović pređe u Real za 60 miliona eura, a pored njega Real namjerava da ostvari dolaske veziste Mančester junajteda Pola Pogbe za 150 miliona, Čelsijevog Edena Azara (112 miliona), Kristijana Eriksena iz Totenhema (85 miliona) i Tanguja Ndombelea iz Liona (80 miliona), uz već dogovoren transfer Edera Militaa iz Porta (50 miliona).

Veliki dio novca kraljevski klub će pribaviti od odlazaka jer su na "izlaznim vratima" Garet Bejl, Dani Sebaljos, Toni Kros, Hames Rodrigez, Mateo Kovačić, Marijano Dijaz i Markos Ljorente.

Najtrofejnijem klubu Evrope neophodna je rekonstrukcija tima na ljeto nakon očajne sezone bez trofeja, na čemu insistira i trener-povratnik Zinedin Zidan.

Gigant iz Madrida je između odlaska i povratka Zidana smijenio trenere Ðulena Lopetegija i Santijaga Solarija, a predstojeći prelazni rok je za promjene u igračkom kadru i Jović je jedan od prioriteta.

Srpski reprezentativac je sjajnu formu potvrdio i juče protiv Čelsija u polufinalu Lige Evrope, kada je bio strijelac u remiju 1:1 u Frankfurtu.

Bonus video: