Hetafe snove pretvara u javu, Valensija se uzda u Barselonu

Madrid će naredne sezone, sva je prilika, imati tri ekipe u Ligi šampiona
1472 pregleda 0 komentar(a)
Hetafe
Hetafe
Ažurirano: 05.05.2019. 14:50h

Mali madridski klub apsolutni je hit Primere. Hetafe je slavio kući protiv Đirone sa 2:0 i ima tri boda prednosti u odnosu na konkurente u borbi za Ligu šampiona. A do kraja su samo dva kola!

Valensija je najbliže da ga ugrozi, jer ima tri boda manje ali i bolji međusobni skor. No, "slijepi miševi" se moraju uzdati u demotivisanu Barselonu, kojoj gostuje Hetafe!

Veteran Molina sjajnim golom od stative u 16. minutu i Anhel u 77. presudili su Đironi, koja će bodove za osptanak morati da traži u direktnom susretu sa Levanteom u narednom kolu.

Valensija je do 51. minuta vodila 6:0 na gostovanju Ueski, demotivisanoj nakon pobjede Valjadolčida nad Bilbaom (1:0). Zato je domaćin izgubio motiv i Valensiji je bilo lakše da prekine niz Ueske od šest utakmica bez poraza.

Tek uz Uesku i Rajo Valjekano će naredne sezone igrati u Segundi.

Po dva gola Mine i Rodriga, Vas je golom otvorio meč, a i autogol Ečeite kumovali su brodolomu Ueske. Ona je sa dva gola u finišu ublažila poraz.

Real je slavio protiv Viljareala sa 3:2, iako je Zidan izveo kombinovan sastav. Lakše nego što pokazuje konačan rezultat, pošto su gosti do drugog gola došli u četvrtom minutu nadoknade.

Marijano je Real doveo u vođstvo u 2. minutu, MOreno izjednaččio u 11. da bi do odmora pogodio Valjeho. U nastavku je marijano pstigao drugi gol, a treći za Real u 49. minutu, d abi u nadoknadi precizan bio Da Kosta na asistenciju Morena. Real na dva kola do kraja ima šest bodova manje od Atletika i siguiran je na trećem mjestu, Viljareal ima 40 bodova i blizu je opstanku.

Eibar je kod kuće dobio Betis sa 1:0, i pretekao ga na tabeli sa dva boda više. Ne bi bilo tako da je Lo Selso iskoristio penal za domaćina. Obje ekipe su u sredini tabele.

Bonus video: