Krstajić: Jovetić se budi, Crna Gora je odlična reprezentacija

Crna Gora i Srbija odigraće dva meča u Ligi nacija - 11. oktobra u Podgorici i 17. novembra u Beogradu.
3 komentar(a)
Mladen Krstajić, Foto: Fss.rs
Mladen Krstajić, Foto: Fss.rs
Ažurirano: 21.03.2018. 17:48h

Fudbalska reprezentacija Srbije sprema se za Svjetsko prvenstvo, a njen selektor Mladen Krstajić ima na umu i ono što dolazi nakon Mundijala...

"Crna Gora ima sjajan tim. Jovetić se budi i konačno dolazi do izražaja njegov ogroman potencijal", kazao je Krstajić za "Mondo".

Crna Gora i Srbija odigraće dva meča u Ligi nacija - 11. oktobra u Podgorici i 17. novembra u Beogradu.

Krstajić je u superlativima govorio o selektoru reprezentacije Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću, kod kojeg je debitovao u Partizanu 1995. godine.

"Stručnjak sa kojim sam najduže sarađivao u karijeri. Dočekao me je 1995. godine i mnogo mi pomogao. Uvijek traži maksimum i strogu disciplinu. Bilo je u njegovim metodama i nekih detalja koje sam zapamtio i koje se trudim sada da primijenim, ali ne bih vam otkrivao o čemu se radi. Sada smo kolege i uskoro ćemo odmeriti snage u Ligi nacija", kazao je Krstajić, koji ne razumije zašto se, kako kaže, oko tih mečeva digla tolika prašina.

"Mi smo bratski narodi, za mene je to i dalje jedna ista država, Srbija i Crna Gora čije sam boje branio na Svjetskom prvenstvu. Nema mesta bilo kakvim političkim konotacijama. Ko bude bolji, neka pobijedi".

Krstajiću je, na kraju, žao što neki igrači iz Srbije igraju za Crnu Goru.

"Priznajem da mi je žao što su nam neki igrači izmakli u poslednjem trenutku i završili u dresu Crne Gore, a sigurno bi imali mjesta i na mom spisku".

Bonus video: