Čelzi daje "desetku" Hadson-Odoiu?

Za Hadsona-Odoija je bio zainteresovan i Bajern, koji je Kalumu takođe nudio broj deset na leđima, a moguće je da će ovog igrača željeti i Mančester Junajted
734 pregleda 0 komentar(a)
Kalum Hadson-Odoi, Foto: Reuters
Kalum Hadson-Odoi, Foto: Reuters

Iako sudbina nabjoljeg fudbalera Čelzija, Edena Azara još nije poznata, jer niko još sa sigurnošću ne može da kaže da li Belgijanac ostaje ili mijenja sredinu, u klubu sa Stamford Bridža već su se pojavili pretedenti za dres sa njegovim brojem.

Poznato je da se Azar nalazi na spisku želja Real Madrida, a i sam fudbaler je više puta izjavio dabi volio da jednog dana nosi dres "kraljevskog kluba".

U klub će doći Kristijan Pulišić, ali i u svom dvorištu "plavci" već imaju igrača koji bi mogao da bude zamjena za fantastičnog Belgijanca.

Kalum Hadson-Odoi je jedan od najtalentovanijih engleskih fudbalera i mogao bi da ima veliku karijeru u Čelsiju u kom želi da ostane.

Hadson-Odoi bi uskoro mogao da otvori pregovore o novom ugovoru.

Kako mediji pišu Kalum bi mogao da dobije i Edenovu "desetku" kako bi na taj način Čelsi ukazao 18-godišnjem fudbaleru koliko računa na njega u budućnosti.

Za Hadsona-Odoija je bio zainteresovan i Bajern, koji je Kalumu takođe nudio broj deset na leđima, a moguće je da će ovog igrača željeti i Mančester Junajted.

Aktuelni ugovor Hadsona-Odoija sa Čelsijem ističe 2020. godine, a pregovori o novom još uvek nisu počeli.

Bonus video: