Golovi za opstanak: Let Grofovih Krila u nadoknadi

Krila Miodraga -Grofa Božovića slavila u prvoj utakmici baraža u Nižnjem sa 3:1
3251 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Božović
Miodrag Božović

Sa dva gola u sudijskoj nadoknadi Krila Sovjetov su preokretom u Nižnjem Novgorodu napravili veliki, reklo bi se odlučujući korak ka opstanku u društvu najboljih ruskih klubova.

Ekipa iz Samare sa crnogorskim stručnim štabom na čelu sa Miodragom-Grofom Božovićem nadomak je ostvarenju cilja, pošto su Krila danas u prvoj utakmici baraža slavila na gostovanju Nižnjem Novgorodu 3:1.

Krila, slomljena sudijskim nepravdama i povredama ključnih fudbalera u finišu sezone, dobila su žestok udarac u NIžnjem u vidu penala koji je u 23. minutu realizovao Fomin.

Ipak, u nastavku su se probudili Grofovi igrači, stvarali su šanse i dominirali terenom i kao rezultat tome došlo je izjednačenje autogolom Fedoriva u 65. minutu.

Sudijska nadoknada bila je kobna po domaćina, a Krila su uzletjela golom sa penala Zinkovskog u prvom, i Šiškina u petom minutu nadoknade.

Revanš u Samari je u nedjelju.

I drugi premijerligaš Ufa, ali na svom terenu, u prvom duelu baraža sa drugoligašem Tomom je napravio veliki korak ka opstanku, pošto je slavio sa 2:0.

Bonus video: