Prepiska manekenke sa Nejmarom: Tvoj mozak radi samo na terenu

7398 pregleda 2 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters

Skandal oko Nejmara ne jenjava. Španska "Marka" danas je objavila prepisku između Nejmara i manekenke Nažile Trindade, koja je Brazilca optužila za silovanje.

Prvi dan

Nažila: Idem da spavam, ok? Igraš se sa mnom, ne dolaziš, ostavio si me da čekam. Mogao si reći da nećeš doći.

Nejmar: Tu sam za 15 minuta. Dolazim. Oblačio sam se hahaha

Nažila: Pa ne ideš na vjenčanje

Nejmar: Hahahaha ne, hvala Bogu

Nažila: Telefon mi je prazan, ne znam gdje mi je punjač. Čekam te u sobi 203.

Drugi dan

Nejmar: Želim ti svako dobro, uprkos tome šta si mi napravila. Javi se ako ti nešto treba.

Nažila: Samo želim da idem kući. To je sve.

Nejmar: Ok

Nažila: Poslala fotografiju na kojoj se vide modrice na zadnjici

Nejmar: Tužni i emotikon koji širi ruke

Nažila: Morala sam zbog toga nositi najlonke. Sjećaš se šta se juče dogodilo?

Nejmar: Naravno.

Nažila: Možeš me blokirati. Nestaću. Prekinuću ovo s***e. Ne mogu čak ni objasniti.

Nejmar: Opusti se, samo nastavi dalje i sve će biti dobro

Nažila: Ako možeš sjutra, sredi mi let, molim te javi mi.

Nejmar: U redu, hoću.

Nažila: Momak s kojim sam se našla danas nije onaj isti od juče. To je Nejmar u kojeg sam se zaljubila.

Nejmar: Ne poznaješ me dobro. Normalan sam.

Nažila: Svi smo.

Nejmar: Juče se sve dogodilo brzo, nismo imali vremena da razgovaramo. Danas možemo pričati.

Nažila: Da, moguće. Bila sam uzbuđena što ću te upoznati... Juče je sve bilo prebrzo... A onda sam jutros vidjela ove modrice. Jedva da smo išta pričali prošlu noć. Bio si uznemiren... danas si puno mirniji. Jučer sam ja bila mirna, a sada sam nervozna... kao da nijesmo bili na istom mjestu, šteta što je sve otišlo u pogrešnom smjeru.

Nejmar: Ali modrice su i tvoja krivica (emotikon koji širi ruke)

Nejmar odgovara na dio "kao da nijesmo bili na istom mjestu": Da, nažalost.

Nejmar odgovara na dio "šteta što je sve otišlo u pogrešnom smjeru": Ne, ništa nije pogrešno. Upoznali smo se i bilo nam je lijepo... Vidim da si zanimljiva osoba. Nažalost današnja svađa je malo sve pokvarila. Ali meni je drago što sam te upoznao.

Nažila: Jesi li ti lud? Tražila sam da prestaneš, čak si mi se izvinio. Još jedna priča za terapiju.

Nejmar: emotikon koji razmišlja

Nažila: Opusti se. Ti si i dalje Nejmar. A ja sam samo jedna u nizu.

Nažila (oko tri sata kasnije): Ako si nekome poslao onu sliku, molim te reci im da je izbrišu. Ne želim da me išta povezuje s tvojim imenom.

Nejmar: Nikad to ne bih napravio.

Nažila: Uz ono što si napravio meni, to bi bilo ništa. Čak i da sam bila uznemirena danas (i izgledala kao ludak, jer nijesam shvatila što se dogodilo) ti znaš jako dobro što si napravio i kako si se ponašao prema meni. Ili bolje: Kako se nijesi ponašao!!! Čak i da se nikada ne otkrije i da se više nikada ne spomene to, ti ćeš duboko u sebi znati što se dogodilo...

Bog je pošten i kod njega novac ne vrijedi. Nadam se da se osjećaš barem upola onako kako sam se ja osjećala tokom ovog putovanja... Mislim da se i prema eskort djevojkama ponašaju s više saosjećanja. Najviše me plaši to što ti misliš da je stvarno sve bilo opušteno, a da sam ja potpuno luda. To pokazuje da tvoj mozak radi samo na terenu. A tvoje srce nigdje. Ali svejedno, sad to više nije ni važno. Nastavit ću dalje i uzet ću koliko god mogu ljekova kako bih zaboravila da sam uopšte i bila ovdje. Lijepo spavaj! I hvala ti. Sada znam ko je Nejmar.

Kada se Nažila vratila u Brazil i optužila Nejmara za silovanje, Brazilac je pokazao privatne poruke na Instagramu, što je natjeralo manekenku da mu odgovori.

Nažila: Nisi pokazao čitav razgovor.

Nažla šalje dva screenshota iz videa.

Nažila: Čak ni ove detalje.

Nažila (audio): Gledaj, jako dobro znaš šta se dogodilo. Jako dobro znaš u kakvom si stanju bio kada si došao u hotel, znaš da sam bila tamo kako bi se lijepo družili, da nijesam htjela ništa od toga. Bio si potpuno lud kada si stigao, napravio si ono što si mi napravio. I nakon toga si se ponašao kao da sam niko i ništa. Znaš jako dobro da si pogriješio. Treba da se ponašaš kao muškarac, barem jednom u životu, da preuzmeš odgovornost za svoje greške, da ne pokazuješ na internetu, ponašaš se u stilu 'oh, vi koji me poznajete...', ali Nejmare nemoj s***i, ok? Ja znam, ja sam sve prošla, ja sam vidjela što si mi napravio, ja te poznajem. Ok? Ja te poznajem, niko drugi. Ja i svi ostali prema kojima si bio okrutan. Znaš jako dobro da sam u Pariz doputovala kako bih bila s tobom, kako bi se zabavili, kako sam mogla ovo isplanirati? Kako sam mogla isplanirati da ćeš me napasti i ponašati se ovako prema meni? Sve je bilo dobro, htjela sam da budemo zajedno, ništa od ovog nijesam željela, a ti se sada ponašaš kao da sam ti smjestila? Molim te, poštedi me toga, ali zapamti što sam ti rekla: Bog je pošten. Ok? Možeš imati mnogo novca, možeš biti najbolji fudbaler na svijetu, slavan i sve to, ali nisi Bog, ok?

Pravda će pobijediti. Možeš unajmiti najbolje advokate na svijetu, ali uvijek će ti nedostajati istina. Znaš jako dobro kakav si bio tog dana kada si došao. I znaš što ću tražiti? Da te testiraju na droge, da vidimo jesi li bio drogiran taj dan ili nisi. Ok?

Bonus video: