Real se uključio u borbu za Nejmara: Ponuda od 130 miliona i igrač po izboru

4379 pregleda 1 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters

Nejmar je i ovog ljeta izuzetno tražen fudbaler. Nakon Barselone koja je iskazala interesovanje da vrati Brazilca u igru se uključio i najveći rival katalonskog kluba - Real Madrid.

Kako piše Mundo Deportivo Nejmar je velika želja Florentina Pereza kojeg je pokušao da dovede još 2013. godine kada je stigao iz Santosa u Evropu.

Real je već tada bio vrlo blizu potpisa, a navodno je Nejmar već bio prošao ljekarski pregled u Madridu, da bi ga Barselona najvećem rivalu otela ispred nosa.

Španski list piše da će Real pokušati da iskoristi drugu priliku koja mu se ukazala nakon što je Nejmar najavio mogućnost da napusti klub i pošto je predsjednik PSŽ-a kritikovao svoje najveće zvijezde.

Real je navodno već poslao ponudu PSŽ od 130 miliona eura i još jednog igrača, najvjerovatnije Gereta Bejla ili Hamesa Rodrigeza na koje Zinedin Zidan više ne računa.

Madridski gigant je krenuo furiozno u ljetnji prelazni rok pa su već doveli Edena Azara iz Čelsija, Luku Jovića iz Ajntrahta, Ferlanda Mendija iz Liona, ali i Rodriga Goesa i Edera Militaa.

Bonus video: