Hames na pragu Napolija, Milan hoće Iska i Sebaljosa

Na transfer listi i Kovačić, De Paul, Naćo, Ernandes...
1573 pregleda 0 komentar(a)
Na izlaznim vratima „Santjago Bernabeua”: Isko, Foto: Beta/AP
Na izlaznim vratima „Santjago Bernabeua”: Isko, Foto: Beta/AP

Nakon što je potrošio preko 300 miliona eura na Edena Azara, Luku Jovića, Ferlana Mendija, Rodriga Goeša i Edera Militaoa, Real Madrid je krenuo u rasprodaju.

S obzirom na to da ima previše igrača na platnom spisku i da mora da „sredi” knjige zbog finansijskog fer-pleja, ovih dana se očekuje egzodus sa „Santjago Bernabeua”.

Već je otišao Markos Ljorente, za kojeg je gradski rival Atletiko platio 30 miliona eura, uz još 10 na ime bonusa.

S obzirom na to da Zinedin Zidan želi Pola Pogbu, a da se priča i o dolascima Nejmara i Kristijana Eriksena, jasno je da će Ljorenteov odlazak biti samo prvi u nizu.

Kako piše „Marka”, naredni na listi za „odstrijel” su Hames Rodriges, Raul de Tomas i Mateo Kovačić, za koje u Realu očekuju ukupno 120 miliona eura.

Hames bi trebalo da ode u Napoli, koji će platiti 10 miliona eura za pozajmicu, plus još 30 za obavezni otkup ugovora naredne godine.

De Tomas, koji je prošle sezone bio pozajmljen Rajo Valjekanu, pregovara sa Benfikom, ali Portugalci još razmišljaju da li da iskeširaju 25 miliona. Za Kovačića, koji bi mogao da potpiše za Čelsi i Inter, Real traži 55 miliona.

U Italiji bi mogli da završe i Isko i Dani Sebaljos, koje traži Milan, a Napoli hoće i lijevog beka Tea Ernandesa. Inter, s druge strane, hoće i Naća...

Madriđani bi najradije prodali Gareta Bejla, ali Velšanin se igra sa Florentinom Peresom i Zidanom, te poručuje da će rado igrati golf do 2022. godine, kada mu ističe ugovor vrijedan 17 miliona eura po sezoni.

Bonus video: