Janković nije impresioniran APOEL-om: Imamo prostora da uradimo dobre stvari

APOEL je prije sedam dana slavio 1:0 u prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona, mirniji dočekuje sjutrašnji revanš (19 časova)
1589 pregleda 0 komentar(a)
Janković u duelu sa Al Tamarijem u Nikšiću, Foto: Filip Roganović
Janković u duelu sa Al Tamarijem u Nikšiću, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.07.2019. 19:44h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Branislav Janković, vezista Sutjeske, svjestan je da njega i saigrače u Nikoziji očekuje težak zadatak da nadoknade poraz iz Nikšića.

Vjeruje, međutim, na misija nije nemoguća.

"APOEL je jači od Slovana, koga smo eliminisali na startu, bolji je tim, a biće još bolji kada se svi novi igrači uklope. Ali, nama je protiv takvog rivala falilo sreće u prvom meču, mislim da imamo prostora da uradimo dobre stvari u revanšu", kazao je Janković.

APOEL je prije sedam dana slavio 1:0 u prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona, mirniji dočekuje sjutrašnji revanš (19 časova).

"Oni imaju rezultat, igraće pametnije nego u drugom poluvremenu u Nikšiću, kada smo napravili pritisak, stvorili šanse, imali penal... Mi moramo da budemo bolji nego u prvom duelu ako želimo iznenađenje", iskren je Janković.

APOEL je dobar tim, ali ne ostavlja bez daha...

"Igrači APOEL-a me nisu impresionirali, nisu ništa spektakularno. Ako treba da izdvojim nekoga - to su desetka (De Vinsenti) i jedanaestica (Al Tamari)", kazao je Janković.

Bonus video: