Nejmar želi nazad u Barsu, Valverde: Ne komentarišem takve priče

Nakon što je ljetos prešao iz Barselone u PSŽ za 222 miliona eura i tako postao najskuplji fudbaler u istoriji, Mundo deportivo je prenio kako bi Brazilac na ljeto mogao da se vrati na Nou kamp
0 komentar(a)
Valverde, Foto: Reuters
Valverde, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.03.2018. 17:05h

Trener Barselone Ernesto Valverde mirno je i dostojanstveno reagovao na vijest koju je plasirao Mundo deportivo da Nejmar žali što je otišao u Pari sen Žermen i da želi da se vrati u Barsu.

"Ne znam odakle ta informacija, a mislim da je najobičnija spekulacija. Ne znam koliko dugo će ta priča trajati, a i ne zanima me. Znate da ne komentarišem spekulacije", kazao je Valverde.

Nakon što je ljetos prešao iz Barselone u PSŽ za 222 miliona eura i tako postao najskuplji fudbaler u istoriji, Mundo deportivo je prenio kako bi Brazilac na ljeto mogao da se vrati na Nou kamp.

Pominje se, takođe, mogućnost i da se Real uključi u priču, ali da je Nejmarova otkupna cijena 400 miliona eura.

"Da li mislim da neko hoće da plati toliko - nemam pojma. Mislim da ne bi, ali nije moj posao da o tome mislim", kazao je Valverde.

Slično je reagovao i Zinedin Zidan.

"Ne pričam o igračima iz drugog tima. Što se tiče 400 miliona eura - kada me Real doveo i platio 75 miliona eura, mislio sam da je to nenormalno veliki novac. Mislim i da je 400 miliona luda cifra, ali dosta toga se promijenilo i vjerovatno će neko jednog dana platiti toliko za fudbalera. Da li će to biti Nejmar, ne znam", kazao je trener Reala.

Bonus video: