Pretučen i povrijeđen: Drinkvoter pauzira 14 dana

"Ne radi se o ozbiljnoj povredi, ali sigurno ga neće biti 14 dana," potvrdio je trener Šon Dajč
3839 pregleda 1 komentar(a)
Drinkvoter dijeli autograme navijačima, Foto: Eugene Hoshiko
Drinkvoter dijeli autograme navijačima, Foto: Eugene Hoshiko

Povremeni engleski nogometni reprezentativac Deni Drinkvoter (29) pauziraće najmanje dvije sedmice nakon što je prošle nedjelje dobio batine ispred jednog mančesterskog noćnog kluba.

Kako prenose britanski mediji, igrač Česija na pozajmici u Barnliju, u tuči je povrijedio ligamente zgloba.

"Ne radi se o ozbiljnoj povredi, ali sigurno ga neće biti 14 dana," potvrdio je trener Šon Dajč.

Drinkvoter se našao u problemima kada je u noćnom klubu počeo da zavodi djevojku Kgosija Ntlhea, igrača niželigaškog Skantorpa. Tuču su zaustavili redari izbacivši ih iz noćnog kluba. Međutim, ispred kluba Drinkvotera je napala grupa mladića i brutalno ga pretukla. Iz tuče je izašao sa masnicom ispod oka, natečenim čelom, posjekotinom na obrazu te povredom članka.

"On je ljudsko biće i niko se ne želi naći u takvoj situaciji. Zaboravite na fudbalere, ponekad se ljudi nađu u takvim situacijama", rekao je Dajč.

Drinkvoter je u Čelsi stigao 2017. kao pojačanje iz Lestera za 38 miliona eura, međutim, na Stamford bridžu se nije previše naigrao pa je ove sezone pozajmljen Barnliju. Nakon odličnih nastupa u dresu Lestera zaigrao je i za englesku reprezentaciju u tri susreta, ali nakon osvajanja Premijer lige njegova je karijera u padu.

Bonus video: