Dinamo ide u Ukrajinu da napravi korak ka osmini finala

Nakon dva kola Dinamo i Šahtjor imaju po tri boda i upravo bi sjutrašnji meč, te revanš za 14 dana u Zagrebu mogli odlučiti ko će uz lidera grupe Mančester siti izboriti plasman u osminu finala
1413 pregleda 0 komentar(a)
Bruno Petković (Dinamo), Foto: AP
Bruno Petković (Dinamo), Foto: AP

Fudbaleri zagrebačkog Dinama otputovali su u Ukrajinu gdje ih u utorak u Harkovu očekuje dvoboj protiv Šahtjora u trećem kolu C grupe Lige šampiona.

Nakon dva kola Dinamo i Šahtjor imaju po tri boda i upravo bi sjutrašnji meč, te revanš za 14 dana u Zagrebu mogli odlučiti ko će uz lidera grupe Mančester siti izboriti plasman u osminu finala elitnog takmičenja.

"Teško im je pronaći previše slabosti i nedostataka. Imaju izuzetan napadački kvalitet. U timu imaju mnogo Brazilaca, a znamo kakvi su oni, nepredvidivi i talentovani," kazao je trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica.

Trener 'modrih' je naglasio kako ima pozitivan osjećaj uoči puta, kazavši kako vjeruje da će njegova ekipa pružiti bolju sliku nego protiv Mančester sitija, posebno u napadačkom segmentu igre.

"Šahtar je potentna ekipa, ali pokušaćemo da budemo na boljem nivou nego što smo bili protiv Sitija, pogotovo u ofanzivi. U defanzivi ćemo pokušati da budemo stabilni. Onda se možemo nečemu nadati," rekao je Bjelica.

Bonus video: