Takinardi: Roma mora da "parkira autobus", ako im ostaviš 50 metara prostora ubiće te

Roma igra u srijedu od 20.45 na Kamp Nou protiv Barselone, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona i pokušaće da se plasira u polufinale najelitnijeg evropskog takmičenja prvi put od 1984. godine
83 pregleda 0 komentar(a)
Alesio takinardi, Foto: Juventus.com
Alesio takinardi, Foto: Juventus.com
Ažurirano: 03.04.2018. 10:57h

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Alesio Takinardi rekao je da Roma u predstojećoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Barselone "mora da parkira autobus" pred svojim golom, ako želi da zadrži neke šanse protiv Lionela Mesija i španske ekipe.

Roma igra u srijedu od 20.45 na Kamp Nou protiv Barselone, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona i pokušaće da se plasira u polufinale najelitnijeg evropskog takmičenja prvi put od 1984. godine.

Takinardi, koji je osvojio Ligu šampiona sa Juventusom u sezoni 1995-1996, misli da Roma nema šanse protiv Barselone, koja je ove sezone neporažena u Ligi šampiona i španskom prvenstvu.

"Roma nema šanse. Ove sezone Barselona ima vjerovatno jednu od najboljih ekipa u posljednjih 20 godina. Čak im je i klupa jaka. Mesi ponovo pokazuje nevjerovatan nivo, a čak i zaustaviti samo njega nije lako. Romi će biti potrebne dvije savršene utakmice. Svidjelo ti se ili ne, parkiraj autobus. Ako ih napadneš i ostaviš im 50 metara prostora, ubiće te", rekao je Takinardi, prenio je Omnisport.

Bonus video: