Portugal nije dozvolio iznenađenje, Srbiji ostaje Liga nacija: Ronaldo pogodio 99. put

Srbija se nadala čudu, ali nije odradila svoj dio posla. Tim Ljubiše Tumbakovića igrao je 2:2 sa Ukrajinom i ostao na trećem mjestu u grupi, pa će šansu za plasman u završnicu tražiti kroz plej-of Lige nacija
5624 pregleda 26 komentar(a)
Ažurirano: 17.11.2019. 17:16h

Reprezentacija Portugala nije dozvolila iznenađenje u Luksemburgu - pobjedom od 2:0, aktuelni prvak Evrope obezbijedio je plasman na EURO 2020.

Srbija se nadala čudu, ali nije odradila svoj dio posla. Tim Ljubiše Tumbakovića igrao je 2:2 sa Ukrajinum i ostao na trećem mjestu u grupi, pa će šansu za plasman u završnicu tražiti kroz plej-of Lige nacija.

Portugalu je do trijumfa nad autsajderom došao golovima Bruna Fernandeša u 39. i Kristijana Ronalda, koji je u 86. minutu ugurao loptu u mrežu sa gol-linije.

Bio je to 99. gol Ronalda u dresu nacionalnog tima.

U Beogradu, srpski tim je poveo protiv Ukrajine golom Dušana Tadića iz penala u devetom minutu.

Do poluvremena je izjednačio Roman Jaremčuk, da bi vođstvo Srbiji donio Aleksandar Mitrović, desetim golom u kvalifikacijama, u 56. minutu.

Loša igra u odbrani tokom cijelih kvalifikacija koštala je Srbiju pobjede - u posljednjim trenucima meča Artjom Bejsedin je postavio konačan rezultat.

Izvještraj sa meča u Beogradu možete pogledati ovdje.

Bonus video: