Protest navijača Istre: Uhapšen i fudbaler

Tokom protesta Ivan Zgrablić se sukobio sa policajcima koji su nad njim upotrijebili silu i uhapsili ga i on će biti ispitan pred istražnim organima
0 komentar(a)
FK istra, Foto: Facebook
FK istra, Foto: Facebook
Ažurirano: 05.03.2018. 11:11h

Fudbaler Istre Ivan Zgrablić uhapšen je tokom protesta navijača Istre, popularnih Demona. Ovaj klub je u teškom finansijskom stanju i u Puli su navijači već nekoliko puta protestovali zbog toga.

Ekipa Istre 1961 iz Pule slabo stoji ove sezone u hrvatskoj ligi i blizu je zone ispadanja. Poslije još jednog neuspeha i remija bez golova protiv Cibalije navijači ovog tima napravili su protest u Puli. Oni su išli ka pulskom Forumu, palili su baklje i bacali petarde nezadovoljni situacijom u klubu.

Među navijačima grupe Demoni bio je i jedan od fudbalera Istre Ivan Zgrablić. Tokom protesta on se sukobio sa policajcima koji su nad njim upotrijebili silu i uhapsili ga i on će biti ispitan pred istražnim organima. Zgrablić, koji se nedavno vratio u Istru kako bi pomogao voljenom klubu, bi mogao da odsustvuje neko vreme sa treninga jer je moguće da će završiti u pritvoru.

Bonus video: