Trenevskom jedan meč i novčana kazna

"Nikada u životu nisam opsovao sudiju, možda sam opsovao u afektu, ali sudiju ne", kazao je Trenevski nakon meča sa Rudarom u nedjelju
1933 pregleda 0 komentar(a)
Viktor Trenevski, Foto: Boris Pejović
Viktor Trenevski, Foto: Boris Pejović

Disciplinska komisija FSCG suspendovala je trenera Koma Viktora Trenevskog jednim mečom zabrane obavljanje funkcije i novčanom kaznom od 300 eura, zbog isključenja na meču protiv Rudara u Pljevljima proteklog vikenda.

Kako se navodi u saopštenju, Trenevski je kažnjen zbog nesportskog ponašanja - vrijeđanja i psovanja zvaničnika utakmice.

"Nikada u životu nisam opsovao sudiju, možda sam opsovao u afektu, ali sudiju ne. Prvi put sam vidio da se na asistenciju pomoćnog sudije svira jedanaesterac i to je doprinijelo mojoj nervozi jer se sve češće sviraju penali protiv nas. Izvinjavam se zbog svog neprimjernog ponašanja", kazao je Trenevski u nedjelju, nakon poraza od Rudara 3:2.

Trener Koma neće voditi svoj tim na meču protiv Podgorice u četvrtak, u kojem će tim sa Zlatice pokušati da ostvari prvu pobjedu još od 18. septembra, otkada je na devet mečeva doživio šest poraza i tri puta remizirao.

Bonus video: