Inter ugrabio supertalenta Kuluševskog?

Kako piše "Korijere delo sport", milanski klub je blizu da završi transfer 19-godišnjeg Dejana Kuluševskog, Šveđanina makedonskog porijekla, koji blista u Parmi, a koji je igrač Atalante
1991 pregleda 0 komentar(a)
Kuluševski, Foto: ANSA
Kuluševski, Foto: ANSA

Iako je ostao bez osmine finala Lige šampiona i najmanje 15 zagarantovanih miliona eura, Inter neće promijeniti strategiju - u januaru će pojačati tim, kako bi se borio sa Juventusom za titulu.

Kako javljaju italijanski mediji, predsjednik kluba Stiven Žang posjetio je ekipu dan nakon poraza od Barselone i pružio podršku igračima i treneru.

"Možete da budete ponosni na sve što ste uradili. Mi smo na pravom putu, mnoge bitke ćemo dobiti zajedno", rekao je Žang i obećao Konteu da će imati novac za pojačanja.

Kako piše "Korijere delo sport", milanski klub je blizu da završi transfer 19-godišnjeg Dejana Kuluševskog, Šveđanina makedonskog porijekla, koji blista u Parmi, a koji je igrač Atalante.

Navodno, 35 miliona eura je ponuda, koju je klub iz Bergama spreman da prihvati.

Rodrigo de Pol, 25-godišnji Argentinac iz Udinezea, takođe je na listi, kao i Markos Alonso, koji ima malu minutažu u Čelsiju, a koga Konte cijeni iz vremena dok su sarađivali u Londonu.

Bonus video: